• #
  • #
  • #
Terug naar overzicht

In de kop van Noord-Holland, aan de rand van de duinen en temidden van prachtig ander natuurschoon, ligt Badhotel Callantsoog. Dit 3-sterren hotel is mede dankzij de ligging de ideale locatie voor uw vakantie en zakelijke bijeenkomst.


Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het Noordzeestrand en op een uurtje rijden van de bruisende stad Amsterdam. Achter de duinenrij net ten zuiden van Callantsoog ligt het zogeheten Zwanenwater, een prachtig trekvogelgebied bestaande uit duinen, weidevlakten, moeras, dennenbos en de grootste natuurlijke duinemeren van Europa.


Badhotel Callantsoog beschikt over ruime kamers, waarvan de meeste een schitterend uitzicht over de duinen bieden. Het sfeervolle à la carte restaurant met goede keuken laat u genieten van diverse afwisselende gerechten. Het hotel biedt verschillende mogelijkheden tot ontspanning. Zo komt u heerlijk tot rust in ons verwarmde binnenzwembad, sauna of solarium. Tevens kunt u zich sportief uitleven op onze squashbanen.Informeer Nu
Aankomst op
Vertrek op


 

Wij hebben dankzij Zorgsam een zorgeloze kerst gehad!

fam Ramaker Lees meer
Badhotel Callantsoog
Abbestederweg 26
1759 NB Callantsoog
Noord-Holland