Terug naar overzicht

Den en Duin is een kleinschalig park in de bossen van Norg, gelegen in de kop van Drenthe. Bij ons verblijft u, in het goede gezelschap van eekhoorntjes en reeën, letterlijk midden in de natuur. U hoort de vogels en ruikt het bos. Wat ons zo bijzonder maakt?

Kleinschaligheid
Door de kleinschaligheid is het park een oase van rust en aandacht voor u en uw wensen staat voorop. Naar reserveringsnummers vragen we niet, uw naam is voor ons belangrijker. We vinden dat iedereen zorgeloos op vakantie moet kunnen. Daarom staan op het park een drietal 'speciale bungalows'. Deze huizen hebben diverse aanpassingen en zijn daardoor ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Rust, ruimte, afwisselende natuur en meer
Komt u naar Drenthe voor rust en ruimte dan bent u op Den en Duin aan het goede adres; het terrein, acht hectare groot, biedt ruimte aan slechts 25 bungalows, een speelveld en een waterspeelplaats. Het park ligt op slechts 1 kilometer van het pittoreske Norg met al haar voorzieningen (winkels, horeca enz). Verder willen we kwijt dat Drenthe meer biedt dan rust en ruimte, daarover meer onder ‘informatie over de omgeving’.

Charme van eenvoud
Het heuvelachtige terrein is voor kinderen meer dan genoeg om zich te vermaken. Ze spelen ongestoord (op ons autovrije terrein) in het bos met alles wat de natuur en hun fantasie hen biedt. Ook kunnen ze zich vermaken op een van de twee speelvelden. De ene met speeltoestellen en een sportveldje. De andere met water en zand. Dit is ook een prachtige open plek met zonnige zitplaatsen. Neem een kop koffie en krantje mee en u geniet van bijna niets. Of u kunt genieten van de activiteiten die we met regelmaat organiseren, zoals broodjes bakken op een vuurtje, een rondleiding met gids door de natuur, een lezing door de historische vereniging…Informeer Nu
Aankomst op
Vertrek op


 

Door Zorgsam konden we eindelijk na 5 jaar weer op vakantie!

Familie van Putten Lees meer
Bungalowpark Den en Duin
Postmaatseweg 10
9331 VC Norg
Drenthe