• #
  • #
  • #
Terug naar overzicht

Wakker worden met in de verte het geblaat van schaapjes. De deur opengooien en zo de frisse Drentse natuur instappen. Dat kan ook als u of één van uw vakantiegenoten afhankelijk is van verpleegkundige zorg.Een verblijf kan voor een dag, of een aantal weken. U bent altijd welkom in "de Koekoeksklok". Een plek waar u heerlijk vakantie kunt vieren in een oude Drentse boerderij.
 

De Koekoeksklok is een Hotelboerderij. In de historische boerderij uit 1856, is het mogelijk om individueel op vakantie te gaan. Van de 8 kamers zijn 4 volledig aangepast. Deze twee persoonskamers hebben ieder 2 hoog/laagbedden, een eigen aangepaste badkamer met verstelbare wastafel, douchezitje, beugels bij het toilet, een eettafel, televisie, koelkastje, internetaansluiting en een eigen terrasje. Boven zijn 2 luxe tweepersoons-kamers en een familiekamer die geschikt is voor 4 gasten. Iedere kamer is sfeervol ingericht en er is gebruik gemaakt van warme kleuren. Achterin de boerderij is een gezellige gezamenlijke ruimte met een in hoogte verstelbare keuken. Deze ruimte is voorzien van een groot panoramaraam met een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Hier kunt u gebruik maken van onze maaltijdenservice en gratis koffie, thee en warme chocolademelk nemen. Het is ook mogelijk om zelf te koken. De Koekoeksklok heeft geen bar, maar u bent vrij uw eigen drinken mee te nemen. De accommodatie is geschikt voor individuele gasten en groepen .
 

Zorg die u thuis ontvangt kunt u ook hier krijgen. Onze aangepaste kamers hebben elk een persoonlijk alarmsysteem dat gebruikt kan worden bij calamiteiten. Extra hulpmiddelen kunnen we voor u lenen. Mathilde is 26 jaar werkzaam in de verpleging, waarvan de laatste 18 jaar als wijkverpleegkundige. Voordat u komt bespreken ze met u wat uw wensen zijn met betrekking tot de benodigde zorg. De zorg die zij leveren is volgens de indicatie waarmee uw thuis de zorg krijgt. Op deze manier wordt de zorg door de AWBZ vergoed en kost het u niets extra. Voor mensen met een PGB (PersoonsGebondenBudget) is het verkrijgen van zorg eenvoudig te regelen. Met een PGB tijdelijk verblijf kunt u uw vakantie bij "de Koekoeksklok" betalen. Ook fysiotherapie is mogelijk in de Koekoeksklok, hiervoor kunt u gebruik maken van de diensten van fysiotherapiebeilen.
 

Naast het Hotel staat "de Boerenschuur", een luxe vakantiewoning voor 4 personen. Het is mogelijk om in de woonkamer een hoog/laagbed te plaatsen zodat er plaats is voor een 5de persoon met een lichamelijke beperking en een eventuele zorgvraag. Direct aan de kamer is een aangepaste badkamer die ruim genoeg is om er een douchebrancard te plaatsen. Het hoog/laagbed kan desgewenst ook naar buiten gereden worden. Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers met 4 boxsprings. Tevens is er op deze etage een apart toilet met wastafel. Achter de Boerenschuur is een overdekt terras. Uw fiets of scootmobiel kunt u in het schuurtje, met oplaadpunt, plaatsen.Informeer Nu
Aankomst op
Vertrek op


 

Vakantie Herstelhotel de KIM

Familie de Leeuw Lees meer
De Koekoeksklok
Brunsting 18
9411VL Beilen
Drenthe