• #
  • #
  • #
Terug naar overzicht

Op vakantie in Zuid-Limburg met zorg omringd European Care Residence (ECR) Domaine Cauberg ligt midden op de fraaie Cauberg, in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg. De unieke locatie is bij uitstek geschikt voor een (korte) vakantie of een tijdelijk verblijf in één van de van de 10 luxe zorghotelstudio’s van de woonzorgvoorziening. Services en zorg Tijdens uw verblijf kunt u 24 uur er dag een beroep op de services en zorg- en verpleegdiensten van ECR Domaine Cauberg.

De zorghotelstudio’s van ECR Domaine Cauberg zijn ook geschikt voor een tijdelijk verblijf met zorg tijdens een periode van herstel na ziekte of revalidatie. De stichting RAZ is verantwoordelijk voor de services en zorg binnen ECR Domaine Cauberg.

ECR Domaine Cauberg heeft ook 31 appartementen voor permanente bewoning. Voormalig klooster ECR Domaine Cauberg is een sfeervolle locatie, gesitueerd in een voormalig klooster nabij de Fluweelgrot van Valkenburg. Via een loopbrug aan de achterzijde van het pand, kunt u genieten van het zonneterras en de uitgestrekte wandelpaden die op het eigen terrein liggen. Op de 3e etage van dit voormalige klooster vindt u de panoramakamer, die een prachtig uitzicht biedt op de stad en zijn groene omgeving. In de winter wordt regelmatig de open haard gestookt en kan men uren vertoeven in de fraaie lounge.

ECR Domaine Cauberg beschikt over een uitstekend restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Bereikbaarheid Valkenburg aan de Geul is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.Informeer Nu
Aankomst op
Vertrek op


 

Er kwamen twee verpleegkundigen zowel in de ochtend als in de avond!

Mevrouw K. Doelen Lees meer
ECR Domaine Cauberg
Cauberg 19
6301BT Valkenburg aan de Geul
Limburg