• #
  • #
  • #
Terug naar overzicht

Ontspannen vakantie vieren in vier-sterren zorg- en herstelhotel

ECR Groot Stokkert is een volledig aangepast vier-sterren zorg- en herstelhotel en vakantiecentrum met kuurfaciliteiten.
U vindt het resort in de rustgevende bossen en heidevelden van de Hoge Veluwe, in Wapenveld. Op ECR Groot Stokkert kan iedereen terecht voor een verzorgde (korte) vakantie. Het professionele hotelpersoneel én het toegewijde zorgteam staan garant voor uitstekende zorg en begeleiding tijdens uw verblijf.
De stichting RAZ is verantwoordelijk voor alle services en zorgdiensten op ECR Groot Stokkert.

Faciliteiten
ECR Groot Stokkert heeft een gevarieerd aanbod luxe voorzieningen voor mensen met en zonder lichamelijk beperking. Er zijn veel ontspanningsmogelijkheden, voor jong en oud, binnen en buiten. U hoeft zich tijdens uw verblijf geen seconde te vervelen.

Binnenfaciliteiten:
* gezellig Grand Café * restaurant * biljartruimte * bibliotheek * oefen- en fitnessruimte * volledig aangepast en verwarmd zwembad*
* wellnesscentrum * recreatieruimte

Buitenfaciliteiten:
* tennisbaan * midgetgolf * jeu de boulesbaan * kinderboerderij * fietsverhuur * rolstoeltoegankelijke wandelpaden *

Kuren
ECR Groot Stokkert biedt ook kuurprogramma’s die afgestemd zijn op uw zorgvraag. Er is een basisprogramma met onder meer Thalassotherapie, hydrotherapie, fysiotherapie, infraroodsauna, massages, baden en pakkingen. Dit kuurprogramma kan met andere behandelingen worden aangevuld.
Een kuurreis bij ECR Groot Stokkert op verwijzing van de reumatoloog, komt bij diverse zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking.

 Informeer Nu
Aankomst op
Vertrek op


 

Zorgsam heeft mij perfect geholpen!

Mevrouw de Jong Lees meer
ECR Groot Stokkert
Dr. Jan van Breemenlaan 2
8191AL Wapenveld
Gelderland