Nieuwe mogelijkheden in Spanje

  • Nieuws
  • > Golden Tulip Val Monte ontvangt Green Key 2011
  • #
  • #
  • #

 

 

Terug naar overzicht

11-02-2011
Golden Tulip Val Monte ontvangt Green Key 2011

Berg en Dal, 9 februari 2011 - Vandaag ontving Golden Tulip Val Monte de Golden Green Key tijdens de landelijke Green Key uitreikingen van 2011. Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en met zorg omgaan met het hotel in de natuurlijke omgeving.

Duurzaam ondernemen
General Manager Steven Eijberts van Golden Tulip Val Monte ziet het verkrijgen van het keurmerk als een bevestiging dat ze goed bezig zijn. “We hebben als team hard gewerkt om het Green Key certificaat te behalen. We hebben veel geïnvesteerd om aan de strenge milieu eisen te voldoen. Daarnaast gebruiken we nu onder andere milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, maken we gebruik van zeepdispensers in plaats van wegwerpverpakkingen en hebben gescheiden afvalstromen.”

De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor één jaar toe en voert elk jaar controles uit.

“Overigens betekent het niet dat we, nu we de Green Key hebben gewonnen, niets meer doen aan duurzaam ondernemen,” aldus Steven Eijberts. “Het Green Key certificaat is voor ons een goede stimulans om op zoek te blijven gaan naar nieuwe milieuvriendelijke maatregelen”.

Golden Tulip Val Monte Golden Tulip Val Monte ligt in het bosrijke Berg en Dal met de historische stad Nijmegen nabij. Het hotel beschikt o.a. over 124 comfortabele kamers, 24 multifunctionele zalen en een verwarmd binnenzwembad.  Zie hier om het hotel te bekijken: http://www.zorgeloosweg.nl/accommodatie/88.html