Nieuwe mogelijkheden in Spanje

  • Nieuws
  • > Nu ook zorgeloos op vakantie op Vlieland
  • #
  • #
  • #

 

 

Terug naar overzicht

16-09-2011
Nu ook zorgeloos op vakantie op Vlieland

VLIELAND, [16-09-2011] - Zorgeloosweg.nl (www.zorgeloosweg.nl) is gaan samenwerken met een B&B/Groepsaccommodatie en thuiszorgorganisatie op Vlieland. Zorgeloosweg.nl is een organisatie waar vakanties voor iedereen met een zorgbehoefte kunnen worden geboekt. Zorgeloosweg.nl is een initiatief die partijen bij elkaar brengt, zodat iedereen met een zorgbehoefte gemakkelijker op vakantie kan.

Wist u dat … Het mogelijk is dat mensen die de beschikking hebben over thuiszorg (in natura of als persoonsgebonden budget) deze kosteloos kunnen meenemen op vakantie in eigen land?

Zoals de eigenaar van zorgeloosweg.nl, Anne van der Hulst aangeeft, weten we allemaal dat er in Nederland veel regels en wetten zijn en dat het voor veel mensen moeilijk is om hierin een weg te vinden. Zo zijn er een heleboel website om op vakantie te gaan, maar die missen vaak de mogelijkheid om ook je (thuis)zorg of hulpmiddelen mee te nemen. En waar moet je dan gaan zoeken? Zorgeloosweg.nl zorgt er wel voor dat de weg naar een onbezorgde vakantie wat gemakkelijker is om af te leggen. Op de website kun je een accommodatie naar keuze in Nederland boeken en meteen doorgeven welke zorg of hulpmiddelen je nodig hebt! Zorgeloosweg.nl zorgt ervoor dat op het vakantieadres alles geregeld is.

Zorgeloosweg.nl brengt de gastvrijheidbranche en de zorgsector dichter bij elkaar. Torenzicht heeft al veel ervaring opgedaan met groepen en individuele gasten die een vorm van zorg of ondersteuning nodig hebben. Het geeft extra voldoening als dergelijke gasten zich thuis voelen en na afloop van hun verblijf je bedanken voor de fijne vakantie, aldus de eigenaars. Een kans bieden aan groepen en individuen waarvoor het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te kunnen gaan, is de belangrijkste reden voor torenzicht om zich aan te sluiten bij zorgeloosweg.nl. Zorg en ondersteuning Vlieland zal de zorg verlenen binnen deze B&B/Groepsaccommodatie. Zorgeloosweg.nl stelt zich tot doel dat voor goede zorg op het vakantieadres, alleen met gekwalificeerde thuiszorgorganisaties wordt gewerkt. Voor deze regio is daarom gekozen voor Zorg en Ondersteuning Vlieland. Zo kan er, net als thuis, hulp worden geboden bij, wassen en aankleden, hulp bij medicatie enzovoorts.

Anne van der Hulst: “Zorgeloosweg.nl is een win-win situatie. Niet alleen voor ondernemingen maar vooral voor een grote groep zorgbehoevende in Nederland die tot dusver vaak vergeten wordt.