Referenties

  • #
  • #
  • #

wij zijn voor de 2de keer in korte tijd naar een heerlijk verblijf in Brabant geweest. Prima zorg in een mooi gerenoveerd klooster.

Dicht bij de natuur. Zorgsam attenteerde ons op deze locatie en daarvoor zijn wij ze nog steeds dankbaar.

Daarom boeken wij graag met zorgsam hier onze vakantie

Familie Drenth

Wij zijn een weekendje weg geweest bij hotel Merlinde. We hebben een heel leuk weekend gehad. We zouden eigenlijk eerst in de buurt van Waalwijk verblijven, omdat we vrienden wilden bezoeken, maar daar was geen goed aangepaste hotelkamer. Daarom zijn we bij hotel Merlinde te Breda terecht gekomen. We zouden wanneer we aankwamen meteen naar Waalwijk rijden, maar hebben besloten om onze vriendin in het hotel uit te nodigen. Bij aankomst waren we zo onder de indruk dat we het ook onze vrienden wilden laten zien.

Zo gezegd en gedaan en een heerlijk weekend gehad. Het eten was goed, de kamers waren mooi ruim en we konden ook nog de tillift gebruiken en kregen 3 keer per dag thuiszorg. Een geslaagd weekendje weg dus!

Familie van Putten

Al 5 jaar lang kon ik niet met mijn familie op vakantie, tot dat ik Zorgsam tegen kwam. In een artikel in de krant zag ik het verhaal van Zorgsam staan en heb gewoon gebeld en gekeken wat de mogelijkheden waren. Wij zijn een gezin van 3 personen en mijn zoon heeft de ziekte van Duchenne. Om op vakantie te kunnen hebben we een hoog/laag bed nodig met High care matras met pomp en een tillift. Met één telefoontje hebben wij dit doorgegeven en kregen we een aantal mogelijkheden doorgestuurd om op vakantie te kunnen. 

In het hoogseizoen zijn we naar RCN de Flaasbloem geweest in een mindervalide Bungalow. We hebben een heerlijk tijd gehad samen. Eindelijk er even tussen uit. Bij aankomst stonden alle hulpmiddelen al klaar en hoefden we er zelf niks meer aan te doen. De paden buiten waren heel goed aangelegd waardoor we elke dag lekker buiten met de rolstoel konden wandelen. Mijn zoon straalde helemaal en kreeg helemaal een kleurtje weer. We zijn zonder enige rondslomp heerlijk op vakantie geweest en raden dit zeker aan!

fam Ramaker

Wij hebben de kerst doorgebracht in hotel Erica te Berg en Dal. Voor een gehandicapt familielid moest een speciaal bed en thuiszorg voor het aan en uitkleden geregeld worden. Dankzij de perfecte bemiddeling van ZORGSAM voor zowel de hulpmiddelen als het regelen van de thuiszorg, hebben wij met de hele familie kunnen genieten van een zorgeloze kerst! Als we dit zelf hadden moeten organiseren, was het ons echt niet gelukt! Via ZORGSAM zijn we in contact gekomen met hotel Erica. Wij waren ook enorm tevreden over de service en de flexibiliteit van hotel Erica, een aanrader!

Familie de Leeuw

De vakantie van afgelopen week is grandioos verlopen. Zowel de thuiszorg als de medewerkers van het hotel de KIM verdienen een en al lof.

Mevrouw K. Doelen

In september ben ik met mijn zoon en een hulp op vakantie geweest bij RCN de Roggeberg. Het was jammer dat het zoveel regende, maar het was een mooi park en we zijn naar veel musea geweest in de buurt.

In mijn thuissituatie ontvang ik veel zorg en gebruik ik meerdere hulpmiddelen. Zorgsam heeft geregeld dat dit ook op het vakantieadres aanwezig was. Al toen we aankwamen op vrijdagmiddag stond alles al klaar. Op vrijdagavond was het eerst zorgmoment en er kwamen op de afgesproken tijd twee verpleegkundigen. Zij hebben mij beide een uur geholpen. De volgende ochtend kwamen ze weer en de zorg die geleverd werd door de ZorgZaak was perfect.

We hebben echt van onze vakantie genoten en ik boek snel weer mijn vakantie bij Zorgsam

Vakantie Herstelhotel de KIM

Familie de Leeuw Lees meer