Referenties

  • #
  • #
  • #

wij zijn voor de 2de keer in korte tijd naar een heerlijk verblijf in Brabant geweest. Prima zorg in een mooi gerenoveerd klooster.

Dicht bij de natuur. Zorgsam attenteerde ons op deze locatie en daarvoor zijn wij ze nog steeds dankbaar.

Daarom boeken wij graag met zorgsam hier onze vakantie

Familie Drenth

Wij zijn een weekendje weg geweest bij hotel Merlinde. We hebben een heel leuk weekend gehad. We zouden eigenlijk eerst in de buurt van Waalwijk verblijven, omdat we vrienden wilden bezoeken, maar daar was geen goed aangepaste hotelkamer. Daarom zijn we bij hotel Merlinde te Breda terecht gekomen. We zouden wanneer we aankwamen meteen naar Waalwijk rijden, maar hebben besloten om onze vriendin in het hotel uit te nodigen. Bij aankomst waren we zo onder de indruk dat we het ook onze vrienden wilden laten zien.

Zo gezegd en gedaan en een heerlijk weekend gehad. Het eten was goed, de kamers waren mooi ruim en we konden ook nog de tillift gebruiken en kregen 3 keer per dag thuiszorg. Een geslaagd weekendje weg dus!

Mevrouw K. Doelen

In september ben ik met mijn zoon en een hulp op vakantie geweest bij RCN de Roggeberg. Het was jammer dat het zoveel regende, maar het was een mooi park en we zijn naar veel musea geweest in de buurt.

In mijn thuissituatie ontvang ik veel zorg en gebruik ik meerdere hulpmiddelen. Zorgsam heeft geregeld dat dit ook op het vakantieadres aanwezig was. Al toen we aankwamen op vrijdagmiddag stond alles al klaar. Op vrijdagavond was het eerst zorgmoment en er kwamen op de afgesproken tijd twee verpleegkundigen. Zij hebben mij beide een uur geholpen. De volgende ochtend kwamen ze weer en de zorg die geleverd werd door de ZorgZaak was perfect.

We hebben echt van onze vakantie genoten en ik boek snel weer mijn vakantie bij Zorgsam

Mevrouw de Jong

Via onze thuiszorgorganisatie kwamen we in contact met Zorgsam. We hadden al geboekt alleen we konden geen thuiszorg op het vakantieadres krijgen. Eerst was het dan de bedoeling dat ik mijn man zou verzorgen, maar ik zag daar toch wel aardig tegenop. Zorgsam regelde heel snel een andere thuiszorgorganisatie in de buurt. Achteraf kregen we de factuur voor de gewerkte zorg, zodat we dit uit onze PGB konden betalen. Vooraf hadden we al een bedrag per uur afgesproken. Zonder enige moeite konden we dan toch lekker samen op vakantie. Er werd meegedacht over de tijden dat de thuiszorg kon langskomen en dat was allemaal geen probleem. Ook tijdens onze vakantie moesten we van bungalow verhuizen. De thuiszorg kwam gewoon de volgende ochtend bij de andere bungalow. Heel goed geregeld!

Familie de Leeuw

De vakantie van afgelopen week is grandioos verlopen. Zowel de thuiszorg als de medewerkers van het hotel de KIM verdienen een en al lof.

Familie van Putten

Al 5 jaar lang kon ik niet met mijn familie op vakantie, tot dat ik Zorgsam tegen kwam. In een artikel in de krant zag ik het verhaal van Zorgsam staan en heb gewoon gebeld en gekeken wat de mogelijkheden waren. Wij zijn een gezin van 3 personen en mijn zoon heeft de ziekte van Duchenne. Om op vakantie te kunnen hebben we een hoog/laag bed nodig met High care matras met pomp en een tillift. Met één telefoontje hebben wij dit doorgegeven en kregen we een aantal mogelijkheden doorgestuurd om op vakantie te kunnen. 

In het hoogseizoen zijn we naar RCN de Flaasbloem geweest in een mindervalide Bungalow. We hebben een heerlijk tijd gehad samen. Eindelijk er even tussen uit. Bij aankomst stonden alle hulpmiddelen al klaar en hoefden we er zelf niks meer aan te doen. De paden buiten waren heel goed aangelegd waardoor we elke dag lekker buiten met de rolstoel konden wandelen. Mijn zoon straalde helemaal en kreeg helemaal een kleurtje weer. We zijn zonder enige rondslomp heerlijk op vakantie geweest en raden dit zeker aan!

Er kwamen twee verpleegkundigen zowel in de ochtend als in de avond!

Mevrouw K. Doelen Lees meer