Wie zijn wij

  • #
  • #
  • #


HERSTEL/REVALIDATIE Zorgsam is het bemiddelingsbureau voor mensen met een zorgbehoefte die na een operatie of ziekte , willen herstellen, revalideren in een zorghotel, thuis of in een revalidatiecentrum. Wij hebben de kennis over deze zorgaanvragen en de contacten bij diverse thuiszorgorganisaties, revalidatiecentra en zorghotels. Neem contact met ons op zodat wij u voor u uw nazorg kunnen regelen. VAKANTIE MET ZORG Zorgsamvakanties bemiddelt in accommodaties die toegankelijk zijn voor zorgbehoeftigen met of zonder hulpmiddelen. Via ons netwerk van vakantie- en zorgaanbieders kunt u snel en eenvoudig een vakantie boeken en gaat wanneer gewenst de benodigde hulp of vervangende hulp gewoon met u mee.

Wij van Zorgsam weten dat veel mensen opzien tegen 'de rompslomp' van het regelen van een vakantie met zorg. Helaas weerhoudt dit veel mensen ervan om op vakantie te gaan. Omdat wij vinden dat mensen met een zorgbehoefte juist een vakantie verdienen, nemen wij u "de rompslomp" uit handen en begint de vakantie al thuis!

Zorgsam is er voor iedereen die door zijn of haar behoefte aan zorg, niet zomaar op vakantie kan of wil. Te denken valt aan mensen met thuiszorg, mensen met een chronische ziekte, mensen met een handicap, maar ook hun familie en vrienden. Zorgsam heeft een breed aanbod van accommodaties naar mate van zorgbehoefte. Dit varieert van standaard accommodaties voor de familie, aangepaste hotelkamers, tot vakantiewoningen waarbij de benodigde hulp verplaatst wordt naar het vakantieadres.

De visie van Zorgsam houdt in dat we het voor u zo makkelijk mogelijk willen maken, zodat u zonder zorgen op uw welverdiende vakantie kunt gaan. Kijk gerust rond op de website en boek een accommodatie die bij uw wensen aansluit. We zijn erg blij met elke inbreng over verbetering van de website. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om hierover te bellen of te mailen.

Zorgsam wenst u een zorgeloze vakantie!

Zorgsam heeft mij perfect geholpen!

Mevrouw de Jong Lees meer